Datum: 27/11/2016 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Zespuntenmatch in Ghelamco Arena: "Opletten voor Saadi"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: AA Gent - KV Kortrijk

Zespuntenmatch in Ghelamco Arena: "Opletten voor Saadi"
Foto: © photonews

Vanmiddag kijken in de Gentse Ghelamco Arena AA Gent en KV Kortrijk elkaar in de ogen. Het is opnieuw een duel tussen Hein Vanhaezebrouck en één van zijn volgelingen. Belhocine legt er bij Kortrijk namelijk ook de pees op.

Mét resultaat. De Kerels staan in de rangschikking amper drie punten achter de Buffalo's, dus is het opletten geblazen voor de thuisploeg. Bij AA Gent kenden ze geen al te leuke Europese avond tegen Braga, dus moet een zege tegen Kortrijk het een en ander rechtzetten.

Vanhaezebrouck is echter op zijn hoede. "Ze hebben een sterke organisatie en kunnen zich heel goed aanpassen aan de tegenstander. Bovendien geven ze weinig weg en hebben ze met Saadi een uitstekende spits lopen met ook achter hem genoeg kwaliteit."

Selectie Gent: Asare, Coulibaly, Davidzada, Dejaegere, Esiti, Foket, Gershon, Matton, Mitrovic, Milicevic, Neto, Nielsen, Perbet, Rinne, Saief, Schoofs, Simon, Thoelen en Van Der Bruggen.

Bij KV Kortrijk kan Belhocine niet rekenen op Birger Verstraete, de middenvelder is geel geschorst tegen Gent. Ook Xavier Mercier is een twijfelgeval, hij sukkelt nog steeds met een blessure, maar zit wel in de wedstrijdkern.

Selectie Kortrijk: Goutas, De Smet, Pavlovic, Papazoglou, Kagé, Saadi, Sifakis, Métanire, De Mets, Gigot, Galens, Joaozinho, Rougeaux, Mercier, Rolland, Ouali, Kaminski, Totovitskyi, D’Haene, Veldwijk en Sarr.

AA Gent is de favoriet volgens UNIBET. Wil je een gokje wagen op deze wedstrijd? Via deze link krijg je een bonus van 200%, tot wel 80€!

Meer nieuws