Datum: 02/12/2018 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Lotto Park
Anderlecht hoopt topduel tegen Genk - zelfs met gehavende ploeg - te winnen voor mentale boost

Anderlecht-Genk om 18u

Anderlecht hoopt topduel tegen Genk - zelfs met gehavende ploeg - te winnen voor mentale boost
Foto: © photonews

Een onneembare burcht is het Astridpark al lang niet meer. Leider Genk wil er - na de recente dip qua resultaten - het elan weer opnemen. Anderlecht hoopt dan weer voor een vertrouwensboost te zorgen.

Hein Vanhaezebrouck zal echter nog steeds niet met zijn beste elftal kunnen aantreden. Sven Kums geraakt hoogstwaarschijnlijk niet fit voor de topper en Trebel ligt nog tot Nieuwjaar in de lappenmand. 

Vooraan zou Landry Dimata wel weer van de partij zijn. Hij krijgt dan Gerkens en de herstelde Bakkali rond zich. Op het middenveld zullen Lokonga en Makarenko de dienst uitmaken. Achteraan is Vranjes niet van de partij, maar zullen Bornauw, Sanneh en Lawrence de driemansverdediging bevolken.

Genk heeft dan weer ook zijn geblesseerden, maar Philippe Clement heeft wel een gerodeerd elftal. Het is afwachten of hij Bryan Heynen in de ploeg zet. Voor de rest hoeven er niet te veel wijzigingen verwacht worden.

Wie pakt de punten in Anderlecht? De thuisploeg kan via onze gratis bonus aan 100% tot 200 euro al meteen een leuke som opleveren!

Meer nieuws