Datum: 22/12/2018 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Le Canonnier
Anderlecht naar de laatste in de stand... En zelfs dat is bibberen

Moeskroen-Anderlecht om 18u

Anderlecht naar de laatste in de stand... En zelfs dat is bibberen

Anderlecht op bezoek bij de laatste in de stand? Dat zou normaal toch moeten lukken? Gezien alle omstandigheden verwachten we toch dat het een moeilijke wedstrijd gaat worden voor de Brusselaars...

De bewogen week na het ontslag van Hein Vanhaezebrouck nog buiten beschouwing gelaten, zit interim-coach Karim Belhocine wel met wat problemen. Hij gaat Trebel en Makarenko voor Nieuwjaar niet meer opstellen, op aangeven van de medische staf. 

Dat betekent wel dat hij met Gerkens en Kayembe maar twee echte middenvelders meer heeft. De luxe is er dus zeker niet. Hij heeft ook nog de mogelijkheid om Andy Najar centraal op het middenveld te zetten, maar het wordt dus behelpen.

Vier man

Achteraan kiest hij voor een viermansverdediging, met Cobbaut op de linksachter en Saelemaekers rechts. Centraal moeten daar normaal Bornauw en Lawrence staan, als die laatste geen last meer heeft van zijn mondoperatie.

Thuis heeft Moeskroen onder Storck toch wel een zekere reputatie intussen opgebouwd. En het is niet meer het team dat makkelijk doelpunten weggeeft. Vooraan bij Anderlecht mogen Santini en Dimata zich aan een strijd verwachten.

Meer nieuws