cluClub Brugge
antAntwerp
Datum: 21/03/2021 13:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 31
Stadion: Jan Breydel

Kan Antwerp nog nieuw leven blazen in de titelstrijd of legt Club Brugge de competitie in een definitieve plooi?

Kan Antwerp nog nieuw leven blazen in de titelstrijd of legt Club Brugge de competitie in een definitieve plooi?

De topper van dit weekend is Club Brugge - Antwerp. De nummers 1 & 2 in het klassement die het tegen elkaar opnemen in het Jan Breydelstadion. Kan Antwerp nog nieuw leven blazen in de titelstrijd of legt Club Brugge de competitie in een definitieve plooi?

Club Brugge - Antwerp of omgekeerd is altijd een beladen wedstrijd. Nu dat er geen fans aanwezig mogen zijn in het stadion is de angel er wat uitgehaald. Toch zullen er nog velen knarsetandend voor hun televisietoestel plaatsnemen. 

Club Brugge won de heenwedstrijd met 0-2 en schakelde Antwerp uit in de beker met 3-1. Benieuwd of de troepen van Vercauteren kunnen stunten in het Jan Breydelstadion. 

Club Brugge

Philippe Clement kan rekenen op een zo goed als volledige kern. Alleen Dirar is afwezig omwille van een kleine blessure. Tegelijkertijd keert Kossounou terug uit schorsing. 

Dit is de selectie van Club Brugge:

Antwerp

De 'Great Old' kan alvast niet rekenen op Seck en Mbokani. Beide zijn geschorst voor deze partij. Daar komen ook de geblesseerden Gelin en Coopman bij waardoor het voor Vercauteren sleutelen zal zijn zowel centraal achterin als op de positie van diepe spits. Een groot verschil met de mogelijkheden in doel want zowel Beiranvand, Butez als De Wolf zijn allemaal terug fit en opgenomen in de selectie. Je kan er van uitgaan dat de keeper die vandaag speelt, zonder ongelukken, het seizoen zal uitdoen. 

Dit is de selectie van Antwerp:

Als Antwerp wint dan wordt je inzet verzevenvoudigd!! Laat die kans niet liggen!

Meer nieuws