Rouches op zoek naar bevestiging, maar Walem wil stokken in de wielen steken
Redactie
| 0 reacties

Johan Walem wil met Kortrijk voor een kleine stunt zorgen op Sclessin

Rouches op zoek naar bevestiging, maar Walem wil stokken in de wielen steken
Foto: © photonews

Standard kan met een positief gevoel aan de tweede helft van de reguliere competitie beginnen na de winst tegen Anderlecht. De trein kan vertrokken zijn... of gooit Kortrijk roet in het eten?

De euforie na de winst tegen Anderlecht is stilaan weggeëbt in de Vurige Stede. Men beseft er ook dat men nog nergens staat en dat de weg naar PO 1 nog ver is. Daarbij moet Ferrera ook Brüls, Yattabare en Knockaert missen door schorsing.

Wel recupereert hij met Brüls en Enoh twee heel belangrijke pionnen. Die laatste mag mogelijk direct op een basisplaats rekenen. Ivan Santini verdwijnt dan weer stilletjes uit beeld bij de Rouches.

Johan Walem moet niemand missen en kan met zijn sterkste ploeg aantreden op Sclessin. Kan hij straks met zijn organisatorisch sterke ploeg de opmars van de Rouches tegenhouden? We zien het om 14u30.

Standard favoriet, Kortrijk levert op

De kans dat u meer wint als u 60 euro inzet op Kortrijk is natuurlijk groter. Een gokje van 60 euro - een welkomsbonus die u krijgt bij Unibet - levert al meteen 279 euro op. Via deze link kan u uw welkomsbonus gaan opeisen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Jupiler Pro League