Datum: 04/02/2017 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Luminus Arena
Derde moeizame partij op rij voor Genk? "Ik verwacht hier en daar misschien wel met provocatie"
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Racing Genk wil PO1-droom levendig houden tegen Moeskroen

Derde moeizame partij op rij voor Genk? "Ik verwacht hier en daar misschien wel met provocatie"
Foto: © photonews

KRC Genk heeft er niet zijn beste week opzitten. Vorige zaterdag verloren de Limburgers bij PO1-concurrent KV Mechelen, dinsdag volgde een eliminatie in de halve finales van de Croky Cup.

De Genk-fans verheugden zich op een nieuwe trip naar de hoofdstad, maar die komt er door KV Oostende niet. Nu de kansen op play-off 1 met de week slinken, heeft de aanhang geen te beste vooruitzichten.

Tegen rode lantaarn Moeskroen moet Genk de punten gewoon thuishouden, al is Albert Stuivenberg op zijn hoede voor les Hurlus. "Ik verwacht een ploeg die goed georganiseerd zal spelen", vertelt de Nederlander via de officiële kanalen. "Hier en daar misschien wel met wat provocatie. Maar ze kunnen ook toeslaan op de counter, dat hebben ze al bewezen."

De Genkse selectie ziet er als volgt uit: Brabec, Wouters, Walsh, Dewaest, Kumordzi, Boëtius, Susic, Naranjo, Trossard, Colley, Malinovskyi, Uronen, Schrijvers, Pozuelo, Berge, Ryan, Jackers, Zebli, Coucke en Castagne. Samatta (rug) en Heynen (rust) ontbreken.

Moeskroen kwam uit de winterstop met een 6 op 9 en zet zo Westerlo, Waasland-Beveren en Eupen weer danig onder druk. Die goede flow willen de Henegouwers in de Luminus Arena doortrekken. (Klik HIER voor de volledige selectie)

Verdien geld met jouw voetbalkennis!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 80 euro gratis wedtegoed met een bonus tot 200%! Een gokje op Genk of Moeskroen kan je een mooi bedrag opleveren.

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws