cluClub Brugge
lokSporting Lokeren
Lior Refaelov (pen) 22'
1-0
Datum: 14/08/2016 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Jan Breydel
Club gaat voor winst in eerste thuismatch: Preud'homme is "op alles voorbereid", Leekens wil "een reeks neerzetten"
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Club gaat voor winst in eerste thuismatch: Michel Preud'homme is "op alles voorbereid", Georges Leekens wil "een reeks neerzetten"

Club gaat voor winst in eerste thuismatch: Preud'homme is "op alles voorbereid", Leekens wil "een reeks neerzetten"
Foto: © Photonews

Club Brugge krijgt vanavond het bezoek van Sporting Lokeren. De regerende landskampioen wil zich in zijn eerste thuismatch van het seizoen herpakken na de nipte nederlaag tegen KV Oostende. Sporting Lokeren zit dan weer vol vertrouwen na de vlotte zege tegen Westerlo.

“Iedere wedstrijd heeft zijn waarheid. Lokeren heeft tijdens de eerste twee speeldagen twee verschillende systemen gehanteerd, dus wij zijn op alles voorbereid. Ik heb de sterke en zwakke punten van Lokeren geanalyseerd, zoals ik bij iedere ploeg doe", aldus Michel Preud'homme over de tegenstander.

Preud’homme verwelkomt Lior Refaelov in zijn wedstrijdselectie, terwijl Bjorn Engels en Benoit Poulain in aanmerking komen voor een basisplaats. Wellicht dropt Preud’homme Engels en ook Ricardo van Rhijn meteen in de ploeg.

"Nood aan bevestiging"

Over naar Lokeren dan. De Waaslanders namen op de vorige speeldag makkelijk afstand van KVC Westerlo. Het werd 3-0 en Georges Leekens en zijn troepen konden dan ook ontspannen toeleven naar de match tegen Club Brugge.

“Al hebben we nu nood aan bevestiging”, aldus Leekens. “We moeten een reeks proberen neer te zetten, anders is die 3-0 tegen Westerlo voor niets geweest.” Bij Lokeren worden dezelfde elf namen als vorige week aan de aftrap verwacht. Joao Carlos, Bob Straetman en Guus Hupperts zijn geblesseerd en niet van de partij.

Meer nieuws