Datum: 23/02/2018 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Luminus Arena
Genk of Antwerp: wie neemt vanavond optie op PO1-ticket?
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Genk of Antwerp: wie neemt vanavond optie op PO1-ticket?
Foto: © photonews

Niets minder dan een felbegeerde plek in de top zes staat vanavond op het spel in de kraker tussen KRC Genk en Antwerp. De spanning is te snijden zo kort voor het einde van de reguliere competitie.

In dit stadium van de competitie kan elk puntenverlies fataal zijn. Genk en Antwerp zijn allebei verwikkeld in de hevige strijd voor een plek bij de eerste zes. De winnaar neemt straks al een optie op een play-off 1-ticket, voor de verliezer wordt het moeilijk, al hangt veel natuurlijk af van de resultaten van de concurrenten.

Genk speelde vorig weekend een sterke partij op het veld van leider Club Brugge, maar Clement laat al duidelijk verstaan dat het vanavond andere koek zal worden. Antwerp zal namelijk niet de ruimte laten aan de technisch vaardige Smurfen die Club Brugge wel gaf.

De Great Old zit in een dipje, maar mag zich wel gesterkt voelen door het gegeven dat het op verplaatsing altijd toch wat vlotter loopt dan op de Bosuil. Bovendien kan Bölöni rekenen op een volledig fitte kern zonder geschorsten.

Dat zit bij Racing Genk wel even anders. Clement kan geen beroep doen op zijn doelman Vukovic, die vervangen zal worden door Jackers. Verder zit Mata een schorsingsdag uit.

Meer nieuws