moeMoeskroen
cluClub Brugge
Datum: 05/08/2018 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Le Canonnier
Club Brugge moet scenario van vorig seizoen vermijden om perfect te blijven op Le Canonnier
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties

Volg Excel Moeskroen - Club Brugge hier LIVE vanaf 20u

Club Brugge moet scenario van vorig seizoen vermijden om perfect te blijven op Le Canonnier
Foto: © photonews

Le Canonnier is het toneel voor de afsluiter van de tweede speeldag. Moeskroen gaat op zoek naar de eerste punten, maar zal het onderste uit de kan moeten halen om te stunten tegen landskampioen Club Brugge.

Als de logica gerespecteerd wordt, gaat Club Brugge hier altijd met de drie punten lopen. Of toch niet? Want de voetbalfans met een goed geheugen zullen zich wel nog herinneren dat Club vorig seizoen begon met 15 op 15 tot die reeks ten einde kwam op… Le Canonnier.

Selectienieuws

Moeskroen moet het na een uitspatting van Diedhiou meteen vier speeldagen zonder hem stellen, Godeau blijft ook aan de kant. De Medina zit wel in de selectie, maar hij blijft onzeker.

Leko laat bijzonder veel namen uit zijn selectie om uiteenlopende redenen. Limbombe, Diaby, Refaelov en nu ook Decarli gaan niet mee door hun transferwensen. De ziekenboeg wordt ook nog steeds bezet door Mechele, Nakamba, Mata en Diatta.

Wie wint er volgens jullie? Bij BETFIRST krijg je bij een storting van vijftig euro een bonus tussen honderd en honderdvijftig euro!

Meer nieuws