KV Oostende - Waasland-Beveren

0-1 23' Daniel Sinani
0-2 41' Michael Frey
Play-off 1 en redding staan op het spel: belangen groot in KVO-Waasland-Beveren
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 96 reacties

Volg KV Oostende-Waasland-Beveren hier vanaf 16u15

Play-off 1 en redding staan op het spel: belangen groot in KVO-Waasland-Beveren

De belangen zijn groot deze namiddag. KV Oostende kan een grote stap richting play-off 1 zetten, Waasland-Beveren heeft de punten nodig om de degradatie te ontlopen.

KV Oostende kan Anderlecht en ook Genk onder druk zetten door te winnen. De troepen van Alexander Blessin lieten in de aanloop naar de match al merken dat ze zwaar gemotiveerd zijn. McGeehan en Guri zijn wel geblesseerd, maar de Duitse coach kan over al zijn belangrijkste pionnen beschikken

Selectie: Hubert, Castro, Tanghe, Theate, Hendry, Jakel, D'Haese, Ndicka, Bataille, Capon, Marquet, D'Arpino, Vandendriessche, Batzner, Boonen, Hjulsager, Thiam, Gueye, Sakala, Kvasina.

Waasland-Beveren heeft - met één match minder gespeeld - vier punten achterstand op Cercle Brugge. Voor de jongens van Nicky Hayen is het dan ook een cruciale wedstrijd. Hayen kan opnieuw rekenen op Nordin Jackers na zijn blessure. Kapitein Dries Wuytens zat zijn schorsingsdag uit en is opnieuw bij de selectie. Felix Bastians, Andreas Wiegel, Miguel Vieira, Serge Leuko en Jeremy Cijntje zijn onbeschikbaar door blessures.

BetFIRST geeft Waasland-Beveren weinig kans in de Diaz Arena. Een stunt van de Waaslanders zou u al zeven keer uw inzet kunnen opleveren...

Jouw Prono
-
KV Oostende KV Oostende wint Gelijk Waasland-Beveren Waasland-Beveren wint
89.21% 7.37% 3.42%
Populairste
2-0
(106x)
3-1
(84x)
2-1
(68x)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Jupiler Pro League