KV Mechelen en STVV moeten zich herpakken
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 38 reacties

Volg KV Mechelen - STVV vanavond om 18u30 LIVE op VOETBALKRANT.COM!

KV Mechelen en STVV moeten zich herpakken
Foto: © photonews

KV Mechelen en STVV hebben in het seizoensbegin allebei al aardige dingen laten zien. Toch staan beide teams aan het begin van de zevende speeldag bij de laatste vier in het klassement en hebben ze iets recht te zetten. Welke ploeg krabbelt er recht?

Bij KV Mechelen is het weken geleden dat het nog eens punten kon sprokkelen. Het leed al vier nederlagen op rij. Er is een gebrek aan doortastendheid en efficiëntie. Offensief, maar ook defensief. En zo is het natuurlijk moeilijk om een wedstrijd te winnen. Vrancken heeft individuele gesprekken gevoerd met zijn spelers. Is dat de methode opdat KV eindelijk zichzelf eens niet in de voet zou schieten?

In Sint-Truiden is de zege tegen Gent op de openingsspeeldag ook al een verre herinnering. Het won sindsdien niet meer en leerde dat je met gelijke spelen niet vooruit geraakt. Het bleef wel competitief, tot het vorige maandag in het Jan Breydelstadion er niets van bakte tegen Cercle Brugge. Aan STVV om te bewijzen dat dit een 'accident de parcours' was.

Wijzigingen

KV Mechelen kan rekenen op een volledig fitte kern. STVV moet het stellen zonder Janssens, De Ridder en de geschorste Caufriez. Wellicht voeren beide trainers wel één of meerdere wijzigingen door. Vrancken overweegt naar verluidt om met Wernersson te starten op linksachter. Muscat brengt Sankhon en mogelijk ook Konaté of Lucas aan de aftrap.

Heb jij een idee welke van deze ploegen eindelijk nog eens gaat winnen? Waag dan zeker je kans bij BETFIRST!

Jouw Prono
-
KV Mechelen KV Mechelen wint Gelijk STVV STVV wint
70.83% 24.21% 4.96%
Populairste
2-1
(148x)
2-0
(97x)
1-1
(79x)

Positie

16
13

Punten

7
9

Gewonnen

2
2

Verloren

6
5

Gescoorde doelpunten

10
11

Doelpunten tegen

16
19

Gele kaarten

23
25

Rode kaarten

1
3

Onderlinge duels gewonnen

11
8
9
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws