gnkKRC Genk
cluClub Brugge
Datum: 10/05/2012 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Luminus Arena
Live Club Brugge start met Akpala in de basis
Fabian Morren
| 0 reacties
Club Brugge start met Akpala in de basis
Foto: © SC

Club Brugge kan zich vanavond verzekeren van de tweede plek én dus de voorronde van de Champions League. Dan moet het wel winnen bij concurrent Racing Genk.

Genk kan voor het tweede seizoen op rij naar de Champions League. De Limburgers sloten de reguliere competitie pas af als zesde, maar in de play-offs doet niemand beter dan Genk. Momenteel staat de landskampioen van 2011 op de derde plek.

De ploeg van Mario Been kampt echter met veel afwezigen. Aan dat indrukwekkende lijstje mag sinds vorige week ook Thomas Buffel toegevoegd worden. Hij zal vervangen worden door Dugary. Been stelde dit seizoen al 34 verschillende ploegen op.

Club-trainer Christoph Daum kan geen beroep doen op de geblesseerde Jonathan Blondel. Achter de naam van Ryan Donk staat nog een vraagteken. De Nederlander sukkelt met de knie. Carl Hoefkens keert terug uit schorsing.

UPDATE: Bij Genk komt Leandro Grimi in de basis. Ook Dugary speelt, want Thomas Buffel is geblesseerd. Club Brugge-trainer Christoph Daum zet Akapal terug in de basis, maar Carlos Bacca zit op de bank. Vazquez komt ook opnieuw in het elftal. Hij is weer fit.

Volg de wedstrijd live vanaf 20.30 uur...

Meer nieuws