Datum: 09/05/2018 20:30
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Stayen
Doet STVV weer volop mee voor groepswinst, of pakt Beerschot Wilrijk eindelijk die felbegeerde driepunter?
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Volg STVV - Beerschot Wilrijk hier LIVE

Doet STVV weer volop mee voor groepswinst, of pakt Beerschot Wilrijk eindelijk die felbegeerde driepunter?
Foto: © photonews

In poule A van play-off 2 kennen we de finalist. In groep B ligt op drie speeldagen van het eind de laureaat nog niet vast.

Door de overwinning van Antwerp vorige speeldag op het veld van Sporting Lokeren, blijft ook STVV nog in de running voor de eerste plaats. De Kanaries volgen op positie 3, op vier punten van de Waaslanders.

Jonas De Roeck kan woensdagavond tegen Beerschot Wilrijk niet rekenen op het geblesseerde duo Kotysch en Ceballos. De selectie van de Kanaries ziet er als volgt uit:

Steppe, De Sart, De Petter, Botaka, Charisis, Gueye, Bezus, Boli, Asamoah, Schevenels, Kitsiou, Dussaut, Pirard, De Norre, Teixeira, Legear, Goutas, Acolatse, en Akpom.

Beerschot Wilrijk zoekt nog steeds naar zijn eerste overwinning van de nacompetitie. Bij de Mannekes ontbreken Tom Pietermaat, Fessou Placca, Collins Tanor en Jimmy Hoffer.

De ruime selectie van Marc Brys bestaat uit: Romo, Steelant, Swinkels, Prychynenko, Diarra, Van den Bergh, Dom, François, De Jonghe, Van Hyfte, Octavio, Messoudi, Essikal, Ekangamene, Schaessens, Boulaouali, Maes, Abaz, Losada, Mbombo, Okotie, Zoua en Sappinen.

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws