olyLyon
Apoel Nicosia
Datum: 14/02/2012 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: 1/8 Finales (H)
Stadion: Stade Gerland
Lyon ontvangt het 'gevaarlijke kneusje'
Lyon ontvangt het 'gevaarlijke kneusje'
Foto: © SC

Apoel is de verrassing van de Champions League dit seizoen. Vanavond nemen de Cyprioten het op tegen het Franse Lyon. Kunnen ze nogmaals voor een verrassing zorgen?

Apoel verraste door groepswinnaar te worden in een poule met Shakhtar Donetsk, Porto en Zenit Sint-Petersburg. Apoel heeft zelfs een Belgische connectie. Doelman Urko Pardo verdient er immers zijn boterham en ook Esteban Solari, in een ver verleden nog bij Lierse aan de slag, speelt bij de Cypriotische ploeg die het doet met een budget vele malen kleiner dan de andere kwartfinalisten.

Lyon is echter al jaren een constante in de Champions League en op eigen veld zijn ze altijd goed. Kunnen de Fransen zich voorbij het 'kneusje' van de CL wurmen? Vanavond het antwoord.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Lyon is favoriet. Een gokje bij BWIN op Apoel  daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, op dan via DEZE WEBSITE  een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Lyon met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 210 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Apoel wint u 1237.5 euro

Meer nieuws

Champions League

 Halve Finales (H)