reaReal Madrid
bayBayern München
1-0
2-1
27' Arjen Robben (pen)
Datum: 25/04/2012 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Halve Finales (T)
Stadion: Santiago Bernabeu
Live Speelt Bayern finale in eigen stadion?
Sam Soetaers
| 0 reacties
Speelt Bayern finale in eigen stadion?
Foto: © SC

Bayern München trekt vanavond naar Santiago Bernabéu om de 2-1- voorsprong uit de heenmatch te verdedigen. Speelt de Duitse topclub de Champions League-finale in eigen stadion of zet Real Madrid orde op zaken? Je kan de match live bij ons met volgen met wedstrijdverslag.

De motivatie bij de bezoekers is enorm groot. De finale van de Champions League wordt namelijk afgewerkt in het stadion van Bayern München. Daarnaast is het de enige echte prijs dat de Duitse club nog kan binnenhalen dit seizoen.

“Het team toonde in de heenwedstrijd dat het kan concurreren met Real. We hebben al bewezen dat we buitenshuis kunnen scoren. Ik ben optimistisch en mijn spelersgroep is dat ook”, zegt Bayern-coach Jupp Heynckes.

Afgelopen weekend versloeg Real Madrid aartsrivaal Barcelona met 2-1. Daardoor is de eindzege in de Primera Division zo goed als binnen. Kunnen de troepen van José Mourinho ook de Duitsers van zich afschudden?

Cristiano Ronaldo is alvast op zijn hoede. “Ik vrees de Bayern-voorhoede. Met Mario Gomez hebben ze de topschutter van de Champions League in hun rangen. Ook het duo Ribéry-Robben is erg gevaarlijk.”

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Real Madrid is favoriet. Een gokje bij BWIN op Bayern München daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Real Madrid met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 150 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Bayern München wint u 550 euro.

Meer nieuws