Datum: 19/10/2011 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Stamford Bridge
Live Fernando Torres en Anelka spelen tegen Genk
Fabian Morren
| 0 reacties
Fernando Torres en Anelka spelen tegen Genk
Foto: © SC

Duitsland – België is nog maar net achter de rug of er moet al een nieuw mirakel ontstaan. Ditmaal zou dat uit de Londense lucht moeten vallen, waar Genk op Stamford Bridge Chelsea zal bekampen.

Op papier heeft Genk geen enkele kans. Niet alleen omdat het kwaliteitsverschil tussen beide teams erg groot is, ook al omdat de ploeg van Mario Been door blessures kwalitatief nog extra heeft ingeboet.

Is er dan geen enkele hoop voor Genk? Misschien, aldus Been. “Als Chelsea een slechte dag heeft”, zegt de Nederlander. Daar zal Genk inderdaad op moeten hopen, en dan nog. De deur zal achteraan gesloten moeten blijven en voorin zal er meer efficiëntie aan de dag moeten worden gelegd dan de voorbije weken.

Al stond de landskampioen in zijn eerste twee wedstrijden in de Champions League na het laatste fluitsignaal niet met het schaamrood op de wangen. Zowel tegen Valencia en Leverkusen lagen er wel degelijk kansen.

Genk kan zoals bekend niet aantreden in zijn sterkste formatie. Tözser zal achteraan weer het gezelschap krijgen van Masuero. Tözser is tijdig fit. Wellicht krijgt Barda zijn kans in de spits. Ogunjimi en Kennedy zitten op de bank, Benteke is in de CL niet speelgerechtigd.

Bij Chelsea is het uitkijken naar Fernando Torres. Het is immers nog niet duidelijk of hij zal spelen. Wellicht wel, maar coach André Villas-Boas wilde dinsdag nog niet in zijn kaarten laten kijken. Mogelijk gunt de Portugese oefenmeester wel enkele basisspelers rust.

UPDATE 19:52: Chelsea-coach Villas-Boas kiest vooraan voor Fernando Torres en Nicolas Anelka. Genk-trainer Mario Been stelt Barda en Vossen op als spitsen. Ook Tözser en Vanden Borre komen aan de aftrap.

Win 3450 euro met RC Genk!

Chelsea is uiteraard favoriet. Een gokje op Genk daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Chelsea de armen in de lucht, dan krijgt u bij 
Bwin 163,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Genk wint u 3450 euro.

Meer nieuws