Datum: 12/03/2013 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: 1/8 Finales (T)
Stadion: Nou Camp Barcelona
Zet Barcelona de scheve situatie recht?
Zet Barcelona de scheve situatie recht?
Foto: © SC

Vanavond trekt het Champions League-circus zich weer op gang. Morgenavond weten we welke acht ploegen doorgaan naar de kwartfinales. Na een 2-0 nederlaag in de heenwedstrijd in Milaan is de vraag of ook Barcelona in de trommel zal zitten bij de loting voor die kwartfinales.

Barcelona – Milan

Barcelona moet in eigen huis op zoek naar minstens twee doelpunten. Als AC Milan weet te scoren, moet Barcelona er zelfs vier maken. En het gaat niet echt goed met Barcelona: na de nederlaag in Milaan werd er ook nog twee keer verloren tegen Real Madrid.

De Catalanen liggen uit de Spaanse beker en een vroege uitschakeling in de Champions League zou een nieuwe pijnlijke zaak zijn voor Barcelona. Dit weekend werd trouwens nog maar eens duidelijk dat Barcelona in een vormcrisis zit: tegen hekkensluiter Deportivo La Coruña kon het zich maar in de slotfase veilig voelen. Vanavond zal Barça uit een ander vaatje moeten tappen, tegen een AC Milan dat in vorm is. Balotelli is wel – net als in de heenmatch – niet speelgerechtigd.

Schalke 04 – Galatasaray

In Turkije had Schalke tegen een mak Galatasaray de kans al gemist om met een enorm veilig gevoel de thuiswedstrijd te kunnen aanvatten. Dat zou de Duitsers nog wel eens duur kunnen komen te staan, zeker nu Klaas-Jan Huntelaar er niet bij is. Hij is geblesseerd.

Galatasaray van zijn kant verloor dit weekend verrassend van middenmotor Genclerbirligi met 0-1. Veel vertrouwen heeft de Turkse topploeg daarmee niet getankt. In de heenwedstrijd werd het 1-1, dus maken beide teams nog kans op de kwartfinale.

Gaat Messi voor de hattrick? Waag gerust een gokje. Als je denkt dat Messi zijn team bevrijdt met minstens drie doelpunten, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 480 euro opleveren. Stel dus uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws