Datum: 10/04/2013 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Kwart Finales (T)
Stadion: Nou Camp Barcelona
Gaat PSG stunten in Barcelona?
Frank Deckers
| 0 reacties
Gaat PSG stunten in Barcelona?
Foto: © SC

Vanavond nemen Barcelona en PSG het tegen elkaar op in Camp Nou. De koploper in Spanje is gewaarschuwd want Ibrahimovic is gebrand op een goede prestatie. De andere wedstrijd van vanavond is tussen Juventus en Bayern München.

Barcelona – PSG

De Catalanen mogen zich opmaken voor een moeilijke avond in Camp Nou. PSG heeft vorige week tijdens de heenwedstrijd hun kansen terug leven in geblazen door in de toegevoegde tijd de gelijkmaker te scoren.

Op de koop toe viel sterspeler Lionel Messi ook nog uit met een blessure. Afgelopen weekend heeft de Argentijn niet meegedaan in het competitieduel tegen Mallorca. Of hij speelklaar gaat geraken voor de match tegen PSG is maar de vraag. Bij Barcelona wachten ze nog enkele tests af. De Catalanen hebben dit weekend wel al getoond dat ze ook kunnen scoren zonder de Argentijnse sterspeler.

In Camp Nou gaat Zlaten Ibrahimovic zich willen bewijzen tegen zijn ex-club. In Frankrijk loodste hij bijna alleen PSG naar een nieuwe landstitel met 31 doelpunten en 15 assists en ook in de Champions League is hij de belangrijkste speler.

Juventus – Bayern München

Het duel tussen Juventus en Bayern München is net zoals de andere wedstrijd van vanavond een duel tussen de koplopers van hun competitie. Bayern München heeft zich dit weekend kunnen verzekeren van een historisch vroege titel en kan zich nu volledig richten op de Champions League.

Dankzij de 2-0-zege in de heenwedstrijd staat Der Rekordmeister al met anderhalf been in de halve finale. De Italianen waren vorige week te zwak om de Duitsers te stoppen en zullen sterk voor de dag moeten komen om nog door te stoten.

Welke speler denkt u dat als eerste gaat scoren? Waag gerust een gokje. Als je denkt dat Ibrahimovic het eerste doelpunt scoort, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 525 euro opleveren. Stel dus uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via deze website een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws