acmAC Milan
andAnderlecht
Datum: 18/09/2012 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Stadio Guiseppe Meazza
Live Van den Brom verrast met Bruno in plaats van Iakovenko
Van den Brom verrast met Bruno in plaats van Iakovenko
Foto: © SC

Anderlecht begint vanavond aan zijn Champions League-campagne tegen AC Milan. Het is voorlopig koffiedik kijken wat er verwacht mag worden, want is Milan nu dat gekwetste beest of enkel gekwetst?

Johan Walckiers in Milaan

"Een sterk geheel, organisatorisch goed en met enkele individueel sterke spelers", zo omschreef Massimiliano Allegri gisteren Anderlecht. Zijn eigen ploeg zit vol met nieuwe spelers ter vervanging van vertrokken sterren Thiago Silva, Nesta en Ibrahimovic. En als er dan nog een hele resem geblesseerden in de tribune zitten, met als uitschieter Pato, weet je wel dat Milan in een overgangsjaar zit. Ook Montolivo komt trouwens niet aan de aftrap, bevestigde Allegri gisteren.

De Rossoneri verloren twee van hun eerste drie wedstrijden in de Serie A, allebei thuis. "Maar ik had liever gehad dat ze twee keer met 5-0 hadden gewonnen. Nu zullen ze enorm gemotiveerd zijn", aldus voormalig kapitein Olivier Deschacht.

Anderlechtcoach John van den Brom deed voor de eerste keer ook heel geheimzinnig over zijn opstelling. En terecht, want hij dropt de jonge Massimo Bruno in de ploeg in plaats van Iakovenko. Achteraan vormt Kouyate een duo met Nuytinck en verhuist Wasilewski naar de rechtsachter. Gillet wordt dus rechtsmidden en Bruno linksmidden. Mbokani staat voorin met Kanu achter zich. Biglia en Kljestan moeten het middenveld controleren.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

AC Milan is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Anderlecht daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat AC met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 150 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Anderlecht strijkt u 750 euro op.

Meer nieuws