mciManchester City
reaReal Madrid
Datum: 26/04/2016 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Halve Finales (H)
Stadion: City of Manchester Stadium
Rode Duivels op zoek naar finaleplaats, maar dan moet CR7 voor de bijl
Redactie
| 0 reacties

Manchester City - Real Madrid

Rode Duivels op zoek naar finaleplaats, maar dan moet CR7 voor de bijl
Foto: © photonews

Om 20.45 uur is het zover. Manchester City ontvangt vanavond in eigen huis Real Madrid in de halve finales van de Champions League. Hoe staan de beide ploegen ervoor?

Kompany staat vanavond opnieuw tussen de lijnen voor Man.City. Een groot voordeel voor de Citizens want mét hun kapitein in de verdediging, is de ploeg toch meer in evenwicht. King Kompany verwacht veel van die andere Belg in zijn ploeg: "Ik hoop dat De Bruyne morgen de beste match uit zijn leven speelt. Hij kan Real Madrid in de problemen brengen", looft Kompany de man in vorm.

Om De Bruyne optimaal te laten renderen zou het geen slecht idee zijn om, net als in het vorige CL-duel, Fernandinho en Fernando centraal op het middenveld op te stellen. Het Braziliaanse duo gaf de aanvallers vleugels in de clash met PSG. Op Yaya Touré zal City alvast niet kunnen rekenen, de Afrikaan is geblesseerd.

Bij de Koninklijke wordt er als vanouds veel verwacht van Ronaldo en Benzema. Volgens Real-coach Zidane hebben zijn twee toppers geen last meer van hun lichte blessures en zullen ze allebei in actie komen. Samen met Bale zullen ze een de aanval verzorgen, als alles goed loopt.

Zidane ziet zijn ploeg overigens helemaal niet als favoriet als we hem mogen geloven. "Ik geef ons vijftig procent kans op een plaats in de finale. City kan iedere ploeg pijn doen. Hopelijk kunnen we ze goed bestrijden."

Pakken onze landgenoten de overwinning?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 180 euro op. Denk je eerder dat het een gelijkspel zal worden? Dan mag je maar liefst 213 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws