barBarcelona
sevSevilla
Datum: 11/08/2015 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Supercup
Barcelona kan vanavond al meteen eerste prijs van het seizoen pakken
Barcelona kan vanavond al meteen eerste prijs van het seizoen pakken
Foto: © Photonews

FC Barcelona en Sevilla FC maken vanavond in een Spaans onderonsje uit wie de Europese Supercup op de erelijst mag schrijven. Voor ons is het dan vooral uitkijken naar eventuele speelminuten voor Thomas Vermaelen.

In de Europese Supercup staan Champions League-winnaar FC Barcelona en Europa League-winnaar Sevilla FC tegenover elkaar. Zo'n eerste (Europese) prijs van het seizoen is natuurlijk altijd mooi meegenomen. 

Een Belgisch getint vraagje: krijgt Thomas Vermaelen speelminuten van Luis Enrique? De Rode Duivel lag vorig seizoen constant in de lappenmand, maar moet dit seizoen knallen in Catalonië. 

We krijgen vanavond alleszins geen vuurwerk van MSN te zien. Luis Suarez en Lionel Messi zullen dan wel knallen, maar Neymar ligt met bof in bed.

Op papier is Barça natuurlijk huizenhoog favoriet tegen Sevilla. Al blijft het natuurlijk uitkijken naar hoe de EL-winnaar voor de dag komt na het vertrekken van bijvoorbeeld Carlos Bacca. 

Gaat Barça met de zege aan de haal? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET 80 euro op. Denk je eerder dat Sevilla Barcelona kan verrassen? Dan mag je maar liefst 540 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws

Champions League

 Halve Finales (H)