Competitie: Europa League
Speeldag: Ronde 2
Stadion: Dinamo Stadion Moskou
Titelverdediger wint makkelijk

In groep F van de Uefa-beker won titelverdediger CSKA Moskou met 2-1 van Levski Sofia. Vagner Love, de grote bezieler van de Russen, zorgde voor de beide doelpunten. Moskou heeft nu vier punten uit drie wedstrijden, Levski heeft één punt minder.

Levski was de betere ploeg in de eerste helft. Eroimogbe schoot halverwege de eerste helft naast. Bardon dwong de Russische keeper tot een save. Naar het einde van de eerste helft toe kwam de Russische kampioen toch wat beter in de wedstrijd. Dit resulteerde in enkele kleine kansjes, maar geen doelpunten. Vagner Love kwam met een kopbal twee minuten voor rusten het dichtst bij een treffer. Petkov had echter een goede redding in huis op de kopbal.

Na de rust nam CSKA volledig het heft in handen. Dit resulteerde al vlug in een doelpunt. Van op zo’n tien meter kon Vagner Love aanleggen en zo Petkov verslaan. Even later scoorde hij bijna de 2-0 maar Petkov speelde een heel sterke wedstrijd. Een kwartier voor tijd scoorde Moskou dan toch de verlossende 2-0. Love scoorde zijn tweede van de avond. In de slotfase kon Levski nog tegenscoren via Domovchiyski. Het doelpunt kwam echter te laat. [AN]