Speeldag: Ronde 2
Stadion: Ramon Sanchez Pizjuan
Invaller Kanouté velt Besiktas
Tonnelier Caroline

FC Sevilla heeft zijn eerste partij in de poules van de Uefa-beker met succes afgewerkt.  De Spanjaarden haalden het met ruime 3-0 cijfers van Besiktas.  Kanouté was met een assist en twee doelpunten de absolute helft bij de Spanjaarden.

Sevilla begon furieus aan de wedstrijd en maakte het Besiktas al in de openingsminuten behoorlijk lastig.  Een bedrijvige Luis Fabiano dwong doelman Cordoba al na twee minuten tot een save.  Diezelfde Luis Fabiano bleef de gevaarlijkste man, maar slaagde er niet meteen meer in tussen de palen te mikken.  Na iets minder dan 20 minuten kwamen ook de bezoekers er eens uit.  Notario moest tussenkomen op een poging van Adriano.  De wedstrijd ging nu beter over en weer, met kansen voor beide ploegen.  Voor de pauze werd er niet meer gescoord, zodat de twee teams met een 0-0 stand mochten gaan rusten.

In het begin van de tweede helft wijzigde er weinig aan het spelbeeld.  Beide ploegen kregen mogelijkheden om de score te openen, maar het was toch de thuisploeg die het dichtst bij een doelpunt kwam.  Saviola kon de bezoekende doelman echter niet verrassen.  Aan de overkant kwam ook Okan niet tot scoren.  Na 64 minuten was het dan toch raak.  Saviola zorgde op aangeven van de ingevallen Kanouté voor de openingstreffer.  Amper een minuut later verdubbelde Kanouté met een kopbal de score.  Besiktas kon niet meer terugvechten na de twee tegentreffers in amper twee minuten tijd en het was Sevilla dat nog op zoek ging naar een derde doelpunt.  In de slotminuten bekroonde matchwinnaar Kanouté zijn schitterende invalbeurt met een tweede doelpunt.  Sevilla heeft na zijn eerste wedstrijd slechts één punt achterstand op leider Bolton, voor Besiktas ziet het er met een 1 op 6 beroerd uit.