Speeldag: Ronde 2
Lokomotiv en Steaua naar volgende ronde
Dirk Pieters

Grasshoppers - Dnipro: 2 - 3
Grasshoppers heeft op eigen veld niet kunnen winnen van Dnipro. De wedstrijd begon evenwichtig met kansen aan beide kanten. Toch kwamen de bezoekers vijf minuten voor rust op voorsprong. Nazarenko zorgde voor de 0-1 ruststand. In de tweede helft maakten Kravchenko en Mikhailenko er nog 0-2 en 0-3 van. De thuisploeg kreeg kansen genoeg, maar kon pas in de laatste vijf minuten nog tweemaal scoren. Toure en Renggli konden milderen tot 2-3.

Steaua Boekarest - Halmstads BK: 3 - 0
Nog in groep C kon Steaua Boekarest zich verzekeren van een plaats in de volgende ronde. De Roemenen wonnen thuis met duidelijke 3-0 cijfers van Halmstads BK. De thuisploeg kwam al snel op voorsprong via een doelpunt van Radoi. Boekarest bleef de betere ploeg maar scoren lukte in de eerste helft niet meer. In de tweede helft nam de thuisploeg helemaal afstand van Halmstad. Goian en Iacob zorgenden voor de 3-0 eindstand.

Petach Tikva - Lokomotiv Moskou 0 - 4
In groep B is Lokomotiv Moskou ook zeker van een plaats in de volgende ronde. Op het veld van Maccabi Petach Tikva won Moskou met 0-4. Lebedenko was de grote held voor de bezoekers, met twee doelpunten had hij een groot aandeel in de makkelijk overwinning. De andere twee doelpunten werden gemaakt door aanvaller Loskov en Ruopolo. De bezoekers kreeg nog de kans op een forfaitscore, maar Polyakov kon niet scoren van op de stip. [VI]