Competitie: Europa League
Speeldag: Ronde 2
Stadion: Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu
Rennes en PAOK uitgeschakeld in groep G

Zo goed als alles is beslist in groep G. Rapid Boekarest, Shaktar Donetsk en Stuttgart zijn al zeker van een plaatsje in de volgende ronde. Rapid Boekarest en Shaktar Donetsk hebben beide negen punten, Stuttgart volgt op drie punten. PAOK en Rennes mogen op de slotspeeldag trachten de eigen eer te redden. Beide ploegen hebben nog nul punten.

Rapid Boekarest won vanavond met 1-0 van PAOK. PAOK kreeg de betere kansen in het begin van de wedstrijd maar kon niet scoren. Op slag van rust was het dan Maldarasanu die een vrije trap fraai binnenknalde. De Roemenen zaten zo op rozen en hadden de wedstrijd maar uit te spelen.

In het andere duel won Shaktar met 0-1 op het veld van Rennes. Een penalty zorgde tien minuten voor rusten voor het enige doelpunt. Elano zette deze feilloos om. Shaktar Donetsk puurde 9 punten uit vier wedstrijden en bereikte al bij al gemakkelijk de volgende ronde. [AN]