Speeldag: Ronde 2
Stadion: Vasil Levski Stadion Sofia
Nu ook Levski zeker van volgende ronde
Thomas Dubois

In groep F is Levski Sofia dankzij een 1-0 overwinning tegen Marseille zeker van de volgende ronde. Een doelpunt van Yovov volstond om Marseille klein te krijgen. Beide ploegen hebben nu zes punten en zijn met nog één speeldag te gaan zeker van de volgende ronde.

Het was Andres Mendoza die voor het eerste gevaar in de wedstrijd kon zorgen. Petkov kon redding brengen. Levski ging voor de zekerheid en trok zich niets aan van Marseille. Yovov en Eroimoigbe zagen hun pogingen ofwel naast ofwel gered worden.  Vooral het schot van Eroimogbe van op zo’n 20 meter werd knap gered door Fabien Barthez. Marseille kwam toch enkele keren dicht bij een doelpunt. Giménez kreeg de laatste kans voor de rust, zonder positief resultaat.

Tien minuten na de koffiepauze was het dan toch raak. Yovov kon aanleggen van rond het penaltypunt en scoorde. Levski verdiend op voorsprong. Sofia hield hierna vol en voetbalde zo de 90 minuten rond. [AN]