Speeldag: Ronde 2
Stadion: Lokomotiv Stadion
Dolle vijf minuten voldoende voor Lokomotiv
Luc Goderis

Lokomotiv Moskou keek nog voor het halfuur tegen een 0-2 achterstand aan maar rond het uur zetten Loskov en Lebedenko de scheve situatie recht.  In een dolle vijf minuten maakten ze er 3-2 van.  Loskov maakte er vijf minuten voor affluiten, en met zijn derde van de avond, nog 4-2 van.

Lokomotiv Moskou, dat zich geen puntenverlies kon veroorloven wilde het nog kans maken Europees te overwinteren, was al snel op achtervolgen aangewezen.  De thuisploeg wist al vlug dat Brondby naar Moskou was gekomen om punten te rapen.  In de openingsfase van de wedstrijd werd Morten Skoubo uit buitenspel teruggefloten en miste Thomas Rasmussen zijn schot maar na tien minuten was het prijs voor de Denen.  Martin Retov knalde vanop een kleine twintig meter laag de 0-1 binnen.  De Moskovieten herstelden maar traag van de vroege opdoffer en nog voor het halfuur leken ze helemaal knock-out geslagen toen Skoubo een vrije trap van Kim Daugaard binnenkopte.

Na de pauze waren er aan beide zijden wat kansen en een doelpunt hing in de lucht.  Het viel uiteindelijk aan de kant van Lokomotiv.  Dmitri Loskov haalde uit en zijn afstandsschot verdween voorbij Casper Ankergren in de linkerbenedenhoek, 1-2.  Amper afgetrapt testte ook Igor Lebedenko zijn kanon en het bleek scherp te staan want hij pegelde vanop twintig meter de bal hoog in het dak van het doel, 2-2.  Lokomotiv ging meteen hoog storen en Rasmussen moest Loskov foutief stoppen.  Loskov schaarde zich zelf achter de vrije trap en krulde de bal tot eenieders verbazing over de muur, en 25m ver, in de linkerbovenhoek.  In een dolle vijf minuten hadden de Moskovieten de achterstand omgebogen in een voorsprong.
De betere kansen waren nu voor de thuisploeg en de ingevallen Francesco Ruopolo miste de kans om de voorsprong verder uit te bouwen.  In de slotfase was het opnieuw Loskov die de weg naar de netten vond.  Hij duwde, op aangeven van Vadim Evseev, zijn derde van de avond binnen. 4-2.