Speeldag: Ronde 2
Stadion: Ramon Sanchez Pizjuan
Vlotte winst voor Sevilla
Tonnelier Caroline

Met nog één wedstrijd voor de boeg is FC Sevilla al zeker van kwalificatie voor de volgende ronde van de Uefa-beker.  De ploeg uit Zuid-Spanje behaalde een vlotte 3-1 overwinning tegen Guimaraes.  Alle doelpunten vielen voor de rust.  Voor de Portugezen zit kwalificatie er niet meer in.
De thuisploeg, met Dragutinovic in de basis, kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong.  Na tien minuten opende Saviola de score op aangeven van Adriano.  In een aangenaam wedstrijdbegin kreeg Guimaraes enkele goede kansen op de gelijkmaker.  Palop hield de pogingen van Moreno en Dragoner echter uit zijn doel.  Aan de overkant ging een schot van Navas naast.  Enkele minuten later stond de 2-0 dan toch op het bord.  Saviola verdubbelde met zijn tweede van de avond de voorsprong van de thuisploeg.  Een tiental minuten later was de wedstrijd gespeeld na de 3-0 van Adriano.  De spits prikte een voorzet van Marti tegen de netten.  Het werd zelfs nog bijna 4-0, maar doelman Paiva voorkwam de treffer van verdediger Daniel Alves.  Vlak voor de rust viel er toch nog een doelpunt.  Bena werkte een vrije trap van Neca voorbij doelman Palop.  Met een 3-1 ruststand leken de bezoekers toch nog een sprankeltje hoop te hebben om er in de tweede helft nog een wedstrijd van te maken.

De beste kansen na de rust waren echter nog voor Sevilla.  Doelman Paiva moest zijn klasse tonen op pogingen van Kanouté, Daniel Alves en Marti.  Aan de overkant raakte Guimaraes niet verder dan afstandsschoten van Cléber en Neca.  Beide pogingen gingen over het doel van Palop.  Sevilla kon de partij dan ook rustig uitvoetballen en is met een zes op negen nu al zeker van deelname aan de volgende ronde.  Guimaraes is met één schamel puntje laatste in groep H en is nu al uitgeschakeld.