Speeldag: Ronde 2
Stadion: Gottlieb-Daimler-stadion
PAOK redt de eer in groep G
Thomas Dubois

In groep G won Stuttgart met 2-1 van Rapid Boekarest. Het eindigt zo met negen punten op de derde plaats in de poule. Rapid Boekarest eindigt eerste, net voor Shaktar Donetsk. Beide ploegen hebben net als Stuttgart negen punten. PAOK Saloniki en Rennes maakten onderling uit wie vierde werd. PAOK won zijn laatste wedstrijd met 5-1.

Stuttgart kwam in de eerste helft 2-0 voor via twee keer Gomez. Rapid Boekarest probeerde een vuist te maken in de tweede helft, maar tot verder dan de 2-1 van Burdujan leidde dit niet. In groep G moesten enkel nog de eerste drie plaatsen onderling verdeeld worden. Rennes en PAOK kregen in een onderling duel de kans om de nul van het bord te vegen. PAOK won thuis verdiend met 5-1. PAOK kwam 2-0 voor via een eigen doelpunt van Rochat en een doelpunt van Hristodoulopoulos. Twintig minuten voor tijd kon Briand de aansluitingstreffer aantekenen.

Dit leidde niet tot een stormloop van Rennes, want PAOK duwde het gaspedaal nog wat verder in en Yiasoumis scoorde in de slotfase nog twee keer. Salpingidis scoorde de 5-1.  [AN]