palPalermo
Lokomotiv Moskou
Datum: 03/11/2005 21:00
Competitie: Europa League
Speeldag: Ronde 2
Stadion: Stadio Renzo Barbera
Palermo krijgt Lokomotiv niet klein
Maarten Vandenabeele
| 0 reacties
Palermo krijgt Lokomotiv niet klein
Foto: © SC

De tweede garnituur van Palermo kon in Sicilië geen afstand nemen van Lokomotiv Moskou. Na de overwinning in Israël op de eerste speeldag volgde een puntendeling op de tweede voor de Rosaneri.

Coach Del Neri liet veel van zijn basisspelers rusten met het oog op de competitie, die als belangrijker wordt ingeschat. International Barzagli en goalgetter Caracciolo stonden wel aan de aftrap.

De thuisploeg probeerde haar wil op te leggen aan de Moskovieten, die echter levensgevaarlijk waren op de tegenaanval. Caracciolo kreeg enkele kleine mogelijkheden, maar het was Izmailov die aan de overkant het dichtst bij een treffer kwam. De lange spits van de Rosaneri werd vervolgens vervangen en een eerste onderzoek wees al uit dat hij in een duel zijn neus brak. Makinwa kwam voor hem in de plaats.

Na de pauze probeerden de Russen wat op te schuiven richting Palermo-doel. Izmailov kreeg opnieuw een mooie kans, maar miste onbegrijpelijk. Na een goed halfuur spelen in de tweede helft kreeg Kholkhov rood en dat was het sein voor de thuisploeg om toch nog op zoek te gaan naar meer. De bezoekers groepeerden zich goed in verdediging en kansen werden niet meer weggegeven. Het bleef zo bij 0-0.

Lokomotiv staat na twee speeldagen met één schamel punt, na eerder verlies in Barcelona tegen Espanyol. Palermo brengt zijn totaal op vier punten na twee wedstrijden. [AN]

Europa League