andAnderlecht
azAZ Alkmaar
Datum: 23/02/2012 21:05
Competitie: Europa League
Speeldag: 1/16 Finales (T)
Stadion: Lotto Park
Live Anderlecht moet flink aan de slag tegen AZ
Anderlecht moet flink aan de slag tegen AZ
Foto: © SC

Anderlecht heeft vanavond negentig minuten (en misschien meer) de tijd om de slechte wedstrijd van verleden week tegen AZ recht te zetten. Er zal gescoord moeten worden, maar hoeveel? Dat is de vraag.

Bij Anderlecht ging Milan Jovanovic er gisteren vanuit dat er minimum drie keer gescoord zal moeten worden. Wie de wedstrijd van vorige week zag, mag daar zijn bedenkingen bij hebben. Maar... AZ thuis en uit is blijkbaar ook een wereld van verschil. Net als Anderlecht dat dit seizoen van het Constant Vanden Stock-stadion een praktisch onneembare vesting maakte. De Alkmaarders gingen dit weekend nog ten onder met 0-3 in de Utrecht

Anderlecht kan geen beroep doen op Behrang Safari en zo staat Olivier Deschacht weer in de basis. Hij zal de razendsnelle Beerens uit de match moeten houden. Ariël Jacobs staat ook onder druk, want het bestuur verwachtte dit seizoen heel veel van de Europa League. Een uitschakeling terwijl de andere Belgische teams doorgaan, zou in de bestuurskamers als een kaakslag aankomen.

Opstellingen:
Anderlecht: Proto, Deschacht, Juhasz, Kouyate, Wasilewski, Biglia, Kljestan, Jovanovic, Gillet, Suarez, Mbokani
AZ: Esteban, Marcellis, Moisander, Klavan, Poulssen, Maher, Martens, Elm, Beerens, Benschop, Holman

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Anderlecht is favoriet. Een gokje op AZ daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Trekt Anderlecht aan het langste eind, dan krijgt u bij Bwin 195 euro bij een gok van 150 euro. Wint  AZ, dan strijkt u  380 euro op.

Meer nieuws