geoGeorgië
finFinland
0-1
74' Roman Eremenko (pen)
Datum: 10/09/2013 19:00
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 10
GROEP I: Spanje slapend rijk?
GROEP I: Spanje slapend rijk?
Foto: © SC

In groep I moet Frankrijk na puntenverlies tegen Georgië nu absoluut winnen van Wit-Rusland om nog te mogen dromen van groepswinst.

Na de vorige speeldag is Spanje eens te meer favoriet in de groep. Het heeft nu al drie punten meer dan de Fransen en ook nog een beter doelsaldo. Het zal dus in de resterende twee wedstrijden puntenverlies moeten lijden, wil Frankrijk daar nog van profiteren.

Dan moet het tegen Wit-Rusland zeker winnen, anders is het over en sluiten voor de groepswinst voor onze Westerburen. Georgië en Finland spelen een duel om plaats drie in de groep, tewijl Spanje vrij is en dus zonder spelen rijk kan worden - bij nieuw puntenverlies van Frankrijk mogen de koffers ei zo na gepakt worden.

De wedstrijden:

Georgië - Finland 19.00 uur - live op Unibet TV
Wit-Rusland - Frankrijk 21.00 uur - live op Unibet TV

Kan Wit-Rusland stunten?

Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 93 euro op bij winst van Frankrijk. Denk je dat Wit-Rusland een stuntje kan placeren? Bij een gelijkspel kan je al 240 euro bijschrijven, een overwinning van de stugge Oost-Europeanen levert zelfs 440 euro op. Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)