isrIsraël
azeAzerbeidzjan
Datum: 07/09/2013 19:45
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 10
GROEP F: Rusland, Portugal en Israël willen geen misstappen begaan
GROEP F: Rusland, Portugal en Israël willen geen misstappen begaan
Foto: © SC

Op papier kunnen we op voorhand de drie winnaars in groep F aanduiden. Maar op papier is maar op papier en wedstrijden worden nog steeds gewonnen op gras. Zakt er iemand door het ijs?

De Russen beginnen er vandaag als eerste van alle Europese teams aan in een thuispartij tegen het nietige Luxemburg. Daar mogen de sterke beren uit het Oosten geen enkel probleem mee hebben, lijkt ons. Maar je weet natuurlijk maar nooit: onderschatting is het begin van alle problemen.

Als Rusland wint, dan weten ook Portugal en Israël wat ze moeten doen: ook de drie punten pakken. Vanavond speelt Portugal in Noord-Ierland, morgen pas speelt ook Israël thuis een geladen duel tegen Azerbeidjan.

In de stand is de spanning voorlopig troef: Portugal heeft 14 punten uit zeven wedstrijden, Rusland 12 en Israël 11 uit zes matchen. Elk puntenverlies in de laatste speeldagen is dus nefast voor de feestvreugde in Rio.

De wedstrijden:

Rusland - Luxemburg 16.30 uur - live op Unibet TV
Noord-Ierland - Portugal 20.45 uur - live op Unibet TV
Israël - Azerbeidjan zaterdag 19.45 uur - live op Unibet TV

Wie maakt een foutje?

De drie favorieten zouden normaliter geen punten moeten schieten. Winnen ze alledrie? Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 103 euro op als Portugal, Rusland én Israël winnen. Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)