Datum: 06/09/2013 20:00
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 7
GROEP D: Omzeilt Nederland ook volgende klip?
GROEP D: Omzeilt Nederland ook volgende klip?
Foto: © SC

Onze noorderburen kunnen vanavond heel dicht bij het WK komen. Bij winst in Estland en een gelijkspel tussen Hongarije en Roemenië is de kwalificatie voor 99,99% verzekerd.

Nederland is op weg naar een record: nog twee keer winnen en het evenaart het aantal gewonnen wedstrijden op een rij van West-Duitsland. Met matchen in Estland en Andorra zien we mogelijkheden voor Oranje. 

Het is dus misschien vooral uitkijken naar het duel om de tweede plaats in deze groep. Roemenië staat een puntje in het krijt bij Hongarije, maar krijgt wel een thuiswedstrijd om orde op zaken te stellen. 

Turkije hoopt vurig op een gelijkspel, zowat de enige methode voor de Turken om zelf nog mee te spelen voor plek 2 - thuis winnen tegen Andorra is een must en lijkt een uitgemaakte zaak.

De wedstrijden:

Turkije - Andorra 20.00 uur - live op Unibet TV
Roemenië - Hongarije 20.00 uur - live op Unibet TV
Estland - Nederland 20.30 uur - live op Unibet TV

Wie zet Nederland op weg?

Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 220 euro op als van Persie als eerste scoort in Estland. Gok je op Sneijder, dan kan je dat al 360 euro opleveren - een aanrader dus! Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)