griGriekenland
sloSlovakije
1-0
Datum: 11/10/2013 20:45
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 9
GROEP G: Bosnië-Herzegovina opnieuw een stap dichter bij WK?
GROEP G: Bosnië-Herzegovina opnieuw een stap dichter bij WK?
Foto: © SC

In groep G geven Bosnië-Herzegovina en Griekenland elkaar geen duimbreed toe. Door het doelsaldo is het eerste land voorlopig op weg naar het WK, maar dan mag het geen misstap begaan.

Na acht wedstrijden hebben zowel Bosnië-Herzegovina als Griekenland 19 punten, zeven meer dan Slovakije dat derde staat. Beide landen zijn dus al verzekerd van een plekje in de barragewedstrijden, maar rechtstreekse plaatsing is voor beiden het doel. 

Het doelsaldo van Bosnië-Herzegovina is 15(!) eenheden beter dan dat van Griekenland, dus als ze geen misstap begaan gaat het Balkanland naar het WK als groepswinnaar. Thuis tegen Liechtenstein zou er alvast geen puntenverlies mogen zijn. Griekenland moet de druk op de ketel houden door zelf te winnen van Slovakije.

De wedstrijden:

Litouwen - Letland 17u30 - Live op Unibet TV
Bosnië-Herzegovina - Liechtensteind 20u
Griekenland - Slovakije 20u45 - Live op Unibet TV

Kan Liechtenstein iets in de pap brokkelen?

Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 63 euro op bij winst van Bosnië-Herzegovina. Denk je dat Liechtenstein een stuntje kan placeren? Bij een gelijkspel kan je al 1200 euro bijschrijven, een overwinning van het kleine land levert zelfs 2400 euro op - een aanrader. Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)