Datum: 06/09/2013 18:00
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 9
GROEP B: Kraker in Italië
GROEP B: Kraker in Italië
Foto: © SC

In groep B mag Italië in eigen huis tegen Bulgarije de kloof op de eerste achtervolger proberen te vergroten. De Bulgaren willen zeker iets rapen met oog op plek twee.

De kloof tussen Italië en Bulgarije is nu al vier punten, maar de thuisploeg zal graag de kwalificatie voor het WK alweer wat dichter willen laten komen. Ook Armenië, Tsjechië en Denemarken zitten te smeken om puntenverlies van de Bulgaren.

De eerste plaats in de poule is weg, beseffen deze landen. De tweede plaats is voor iedereen - behalve zwakke broertje Malta dan - nog min of meer mogelijk, al hebben Armenië en Denemarken dan dringend punten nodig.

Denemarken doet het tot op heden bijzonder zwak in de groep en heeft amper zes punten uit evenveel wedstrijden. Puntenverlies tegen Malta is uit den boze dus.

De wedstrijden:

Tsjechië - Armenië 18.00 uur - live op Unibet TV
Malta - Denemarken 20.00 uur - live op Unibet TV
Italië - Bulgarije 20.45 uur 

Wat kan Bulgarije?

Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 83 euro op als Italië de punten thuishoudt. Gok je op een stuntje van Bulgarije, dan kan je dat al 540 euro opleveren - een aanrader dus! Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)