RS Waasland - KM Torhout 1 - 1

Zaterdagavond deelden Waasland en Torhout de punten.Het werd een 1-1 gelijkspel.Al na 5 minuten kon Beffie(Torhout) alleen op de keeper afstormen. De afwerking liet te wensen over.Torhout begon het beste, maar Red Star kwam beter en beter in de wedstrijd.Conteh probeerde het voor Red Star, maar ook hij kwam niet tot scoren.Paravizinni kreeg nog de grootste kans net voor rust, maar scoren was er niet bij.

Na rust was het Torhout dat op voorsprong kwam.Een vrije trap van Derycke ging erin en de 0-1 stond op de bordjes.Waasland ging op zoek naar de gelijkmaker, en dat resulteerde in een strafschop.Van Overtvelt achter de bal, maar hij traptte tegen de paal.Torhout probeerde de 0-1 te houden en eruit te komen op de counter.Maar in de blessuretijd gebeurde het dan toch.Meeusen kon in de kluts de bal binnenprikken.Een leuke wedstrijd vol met spanning, 1-1 een terechte uitslag.