Veldwezelt - KVSK United 1 - 4

Een mooi debuut in derde klasse was het voor KVSK United.Het won overtuigend met 1-4 op het veld van Veldwezelt.Veldwezelt begon het beste aan de partij, maar KVSK nam geleidelijk aan de match in handen.Halfweg de eerste helft kreeg KVSK de eerste kans.Nick Peeters kopte in de handen van Bauduin.Net voor de rust kwam KVSK dan toch op voorsprong.Waligora zette een strafschop om na handspel van Demaggio.

Na de rust drukte KVSK door.Scavone bediende schitterend Waligora en die trapte onhoudbaar de 0-2 tegen de touwen.Waligora maakte er meteen een hattrick van.Hij kopte een vrije trap van klompt staalhard binnen.En ze gingen gewoon door bij KVSK.Scavone en Waligora, met een prachtig nummertje.En jawel, weer Waligora die het afmaakte.Veldwezelt kon nog de eerredder scoren via Mellemans.Ook dit was een strafschop na handsspel in de zestien.

KVSK is voorlopig leider na één speeldag, en Waligora voorlopig topschutter.