Rupel Boom-VV Lichtaart 0-0

Rupel Boom-VV Lichtaart 0-0
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lichtaart wou een punt pakken in het Parkstadion en dat werd snel duidelijk door het verdedigende spel.

Rupel Boom ging zoals altijd als men thuisspeeld volop voor de winst maar door het ultra defensieve Lichtaart werd maar geen enkele kans benut.Noch Bousba noch Stojanovic kon de doelkansen niet benutten. Steven Leijs is in die hele eerste helft niet te zien en word terecht op het halfuur naar de kant gehaald.

Lichtaart is op de counter toch vrij gevaarlijk en op een moment mag het rustig met 2 spelers doorbreken,iedereen denkt dat er een tegendoelpunt gaat vallen maar dan komt Kenny Lavaert in « superman-stijl » de nul op het bord houden,een wereldsave op de doellijn.

Dan net voor rusten zet Thielemans een aanval op de flank met een voorzet die bij Bousba komt maar die mist alleen voor doel. Verder niets hoogstaand in de eerste helft zodat we kunnen gaan rusten bij een brilscore.

Na de koffie zullen ze bij de « steenbakkers » de nodige peptalk gekregen hebben in de kleedkamers want het is al Rupel Boom wat de klok slaagt. Maar in voetbal moet je ook nog geluk hebben,Bousba probeert zijn misser van de eerste helft goed te maken maar schiet op de kruising.

Iedereen begint in een overwinning te geloven en Rupel Boom blijft knokken voor elke bal en elke meter,Er word nog een paar keer op de paal geschoten en doelpunten vallen er niet.

Het zat Rupel Boom echt niet mee vandaagh aloewel het een mooie wedstrijd was. We zullen terug 3 punten moeten pakken volgende week in Vorselaar.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties