Wevelgem - Nieuwkerken 1 - 1

Drie rode kaarten, das het enige wat men kan onthouden van deze onaangename wedstrijd.

Wevelgem was gevaarlijk via Peelman, Baino en Dhoore. Doelman Devleeschouwer kende weinig problemen.Aan de overkant was Belfassi de gevaarlijkste speler, maar hij schoot over en naast.Na de rust brak de match dan open. Quintelier kreeg rood na een tiental minuten.Wevelgem moest proberen, maar het was Nieuwkerken dat op voorsprong kwam.Doelpuntenmaker was Baino.Na de 0-1 mocht ook Plyson gaan douchen, en dus gingen ze verder met 10 tegen 10.Wevelgem zocht naar de gelijkmaker en in de slotminuten kwam die er ook.Allachi schoot hard en droog de 1-1 binnen.Net voor het einde mocht ook Malfliet nog met rood het veld verlaten.