Drent gestraft wegens wintertijd

Drent gestraft wegens wintertijd
Foto: © SC

Opvallend bericht uit Groningen gisteren. Martin Drent wordt voor drie dagen teruggezet naar Jong FC Groningen. Deze maatregel werd genomen omdat Drent zondagochtend te laat was komen opdagen bij de uitlooptraining.
De speler had het excuus dat hij de wintertijd was vergeten waardoor hij een uur te vroeg was. Toen hij niemand op het veld zag staan begon hij te twijfelen en dacht hij dat de looptraining was afgelast. Volgens de speler had hij trainer Jans proberen te bereiken maar die nam niet op. Toen is hij maar weg gegaan en heeft hij zijn dag een eigen invulling gegeven.

Het is niet de eerste keer dat Drent een schorsing krijgt. De aanvaller is het niet eens met de straf. ''Ik vind dat ik veel te zwaar gestraft ben. Ik had het kunnen begrijpen als ik zondagmorgen helemaal niet was komen opdagen. Ik ben wel vaker geschorst geweest, dan was het terecht. Maar dit..!', reageerde Drent in het Dagblad van het Noorden.
Drent mist hierdoor in ieder geval het Amstel Cup duel tegen RBC, in de plaats hiervan zal hij mee moeten spelen met Jong FC Groningen tegen Drachtster Boys.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties