Lyra - Bornem 4 - 3

Halfverwege de eerste helft zette Theys Bornem op een 0-1 voorsprong. Het zou het begin zijn van een doelpuntenfestival op Lyra.Net voor rust kon Bornem de score verdubbelen dankzij Van Vlasselaer.

De wedstrijd leek gespeeld bij de rust, maar niets was minder waar.Na 4 minuten stond het al 1-2 door een inschuiver van Van Looy.Op het kwartier werd een doelpunt van Van Bouwel voor Bornem afgekeurd.De goal viel wel aan de overkant. Roeland bracht de stand op 2-2.Voor Bornem ging het vanaf dan van kwaad naar erger.Op een dikke tien minuten van het einde kopte Goovaerts de 3-2 binnen.En nog was het niet gedaan want Leemans dikte de score nog aan tot 4-2.In de slotminuten werd het nog even spannend toen Van Bouwel de 4-3 binnenlegde.Lyra kon toch de drie punten behouden door een schitterende tweede helft.