KV Mechelen - KV Turnhout 2 - 2

KV Mechelen tegen KV Turnhout was ongetwijfeld de match van de speeldag.Op een kletsnat veld was voetballen bij onmogelijk.Al na een goeie minuut voetbal kon Missé Missé alleen op doelman Horsten afgaan. De spits was net ietsje traag zodat verdediger Loyens de bal nog kon wegtackelen.Aan de overkant kroop Bastiaensen door de buitenspelval, maar doelman Stoops bracht redding.Mechelen kon al eerste scoren toen Belucci het hoofd van Mehmedovic vond en die kopte mooi binnen.Turnhout liet zich niet doen en scoorde meteen tegen via Salou.Net voor rust was er nog een heet standje, maar Caluwé kon de bal nog van de lijn keren

Na rust bleven de kansen komen. Eerst knalde Missé Missé net over.Diezelfde Missé Missé kreeg even later een strafschop.Het stadion ontplofte want KV Mechelen stond weer op een 1-2 voorsprong.Turnhout moest op zoek naar dat ene puntje en dat kwam er ook.Bastiaensen stormde alleen op Stoops af en werd neergelegd door Verlinden.Rood en penaly die de topschutter zelf omzette.

Met dit barslechte weer al bij al nog een terechte uitslag voor deze topper.