KVSK - Veldwezelt 3 - 1

KVSK moest het zonder Lunenburg, Achami en Stroobants stellen in deze Limburgse derby.Maar toch begon de thuisploeg het best aan de wedstrijd. Na twintig minuten kon Waligora zijn zestiende goal van het seizoen simpel binnen tikken nadat de Veldwezeltse doelman een harde vrije schop moest lossen. United bleef de betere ploeg en creërde ook enkele kansen ondermeer voor Scheelen. Na een halfuur spelen kon Raf Plessers de verdiende 2-0 binnen koppen. Veldwezelt kon in deze eerste helft geen enkele kans bij elkaar voetballen en zo was 2-0 de terechte ruststand.

Omdat het ook in de tweede helft water bleef gieten werd het veld steeds moeilijker bespeelbaar wat het spel van United niet tengoede kwam. In de 60' kon Bert Bauduin de aansluitingstreffer scoren maar Veldwezelt was verder niet in staat om nog aanspraak te maken voor de gelijkmaker. Het was integendeel de ingevallen Cuyvers die in de toegevoegde tijd de 3-1 voor de thuisploeg scoorde na een prachtig uitgespeelde aanval.

Door de tweede thuiszege van KVSK ziet Veldwezelt United tot op vier punten naderen.