Sinaai Girls - Lentezon Beerse 13-1

Voor de thuiswedstrijd tegen Lentezon Beerse kon trainer Frank Cooreman terug beschikken over Nadine Vanhout, An Vanbroeck, Sarina Heirbaut en Lieselot Debruyn. In de ziekenboeg en op de gekwetstenlijst alleen nog Mieke Verschooren en Katja Sterck. De Sinaaise dames wisten dat de bezoekers niet de gemakkelijkste ploeg is om het spel te maken, maar vanaf de aftrap werden de bezoeksters bij de keel gegrepen. Dat resulteerde na acht minuten voor een doelpunt. Hadewijch Heyrman werd door Lieselot Debruyn in de diepte gestuurd en met een harde knal stond de 1-0 op het bord.

Aan het kwartier vrije trap voor Peggy Audenaert en de kleine Angelique De Wulf kopt ,,à la Rune Lange'' de 2-0 op het bord. Op het halfuur krijgt Tamara Deleenheer een gele kaart maar vijf minuten later wordt Peggy Audenaert gepakt in de rechthoek. Kim Verlooy krijgt rood en Sarina Heirbaut zet de elfmeter feilloos om (3-0).

Het is nu al Sinaai wat de klok slaat en vlak voor rust gaat Peggy Audenaert solo om de 4-0 te scoren. Op slag van rust mooie voorzet van Heyrman in de vlucht door Heirbaut in doel geknald (5-0).
br>Voor de tweede helft wordt Lieselot Debruyn vervangen door Elien Vanoverloop. Het spelbeeld wijzigt niet want Sinaai constant in het offensief. In de 50' voorzet van Angelique De Wulf en Hadewijch Heyrman alleen aan de tweede paal kan gemakkelijk inleggen (6-0). Even later treft Elien Vanoverloop de lat en vervolgens wordt Peggy Audenaert opnieuw gepakt in de rechthoek. Ditmaal is het Sofie Aerts die de rode kaart onder haar neus krijgt. De strafschop wordt echter door Vanoverloop tegen de lat geknald.

Na een uur mag Nadine Vanhout haar opwachting maken in de plaats van Lien Vets. Eén minuut later wordt Heyrman in de diepte gestuurd door Katrien Vanrooy en het staat 7-0. Na 65 minuten voorzet van Angelique De Wulf en Elien Vanoverloop scoort op haar beurt (8-0). Vijf minuten later hoekschop Audenaert door Heyrman in doel gekopt (9-0). Eén minuut erna omzeilt Audenaert de buitenspelval en besluit vanop ruim 30 meter in doel (10-0).

Hierop wordt Angelique De Wulf vervangen door Anja Roels. In de 75' krijgt Anja nummer elf op een presenteerblad aangeboden door Sarina Heirbaut. Tien minuten voor tijd wordt Peggy Audenaert in de diepte gestuurd door Katrien Vanrooy en het staat 12-0. In de 85' krijgen de bezoeksters een vrije trap op de rand van de ,,16''. Hilde Clessens zorgt voor de verdiende eerredder (12-1).

Vlak voor tijd wordt Hadewijch Heyrman nogmaals vrijgespeeld en met haar vijfde van de namiddag brengt ze de eindstand op 13-1. (Bron:M. Van Cauwenberghe-Sinaai Girls)