Tongeren - Bocholt 2 - 1

Op een heel zwaar veld en bij heel veel regenval moest SK Tongeren leider Bocholt partij geven op de Motten. De bezoekers namen de beste start en kreeg ook enkele kansen in de eerste tien minuten, maar daarna vielen Bocholt snel stil. Op het kwartier kreeg ook de thuisploeg een paar kansjes maar scoren deden ze niet. Een logische 0-0 dus tijdens de rust.

Na de koffie verwachtte iedereen een veel beter Bocholt dat nu wel uit zijn schelp moest komen maar overtuigen konden ze niet. Na een twintig minuten gespeeld te hebben in de tweede helft werd Tongeren stilaan de betere ploeg en dat resulteerde in de 1-0 via Sauveur. Bocholt schoot wakker en reageerde met een schot van Christina, maar het was de thuisploeg die via weeral Sauveur kon uitlopen tot 2-0. Even later kreeg Machiels van Bocholt nog zijn tweede gele kaart na zijn zoveelste fout. Maar toch kon Plessers de aansluitingstreffer nog scoren voor Bocholt maar verder kwamen ze niet meer. En het was zelfs Tongeren dat nog verder kon uitlopen maar verzuimde dit.

Bocholt doet ze een slechte zaak voor de titel want als Union wint klimmen ze over Bocholt naar de leiding.