Torhout - RS Waasland 0 - 2

Red Star Waasland smeerde Torhout voor het eerst dit seizoen een verlies aan in hun eigen stadion.In een evenwichtig gestarte wedstrijd was de eerste kans voor Torhout. Een van de spitsen kon alleen op keeper Hofman afgaan, maar de bal werd van de lijn gekeerd door een goed gevolgde verdediger. Naarmate de tijd vorderde, kregen de Waaslanders meer grip op de match. Zo kon Dufoor enkele minuten voor de rust door een dekkingsfout alleen op de doelman afgaan en besluiten met een hard schot in het dak van het doel.

De tweede helft startte ook weer perfect voor Red Star: Conteh kon doelman Vergote omspelen en simpel de 0-2 op het scorebord zetten. Verder controleerden de Waaslanders de partij en kregen beide ploegen nog enkele kansen.