Vosselaar VV - KFC Sint-Lenaarts 2-2

Sint-Lenaarts is er weer in geslaagd om twee belangrijke punten te verliezen. Net zoals op Houtvenne gaf KFC tegen Vosselaar een 0-2 ruststand in de tweede helft (en vooral slotminuten) weg. In de laatste drie maanden heeft KFC maar één keer gewonnen en zo is een 9e plaats alles behalve onverwacht. Sint-Lenaarts begon alvast sterk en agressief, en kwam op het kwartier op voorsprong via Meyvis. Op het halfuur stond het reeds 0-2; een schot van Gessner vloog via een verdediger tegen de netten. Vlak voor rust miste Luyten nog de aansluitingstreffer.

Niet veel na de pauze trapte Vandenbleeken een voorzet van Verwimp in doel: 1-2. En 5' voor tijd kreeg KFC nog helemaal de deksel op de neus; Segers scoorde de gelijkmaker.Sint-Lenaarts speelde na de wedstrijd tegen Schoten barslecht en haalde maar 3 op 15. Toen leek er een ommekeer te komen na de 0-3 overwinning in Nijlen, maar naast wat beter voetbal zijn de Eesters weer niet verder gekomen dan een 3 op 12.Als er na nieuwjaar niet gewonnen wordt tegen Katelijne (gevolgd door een sterke terugronde) mag de eindronde zo goed als vergeten worden.