Matoukou (KHZ) in januari naar Genk

Matoukou (KHZ) in januari naar Genk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vandaag zitten Racing Genk en Heusden-Zolder opnieuw rond de tafel om de samenwerking te evalueren. Verdediger Erik Matoukou, één van de uitblinkers bij KHZ, zou tijdens de winterstop al de overstap naar Genk maken. Sef Vergoossen mist namelijk Aaron Mokoena en Roumani door The African Nations Cup.

In principe ruilt talent Matoukou van club tot eind juni, maar beide teams bekijken als het mogelijk is Matoukou in maart te laten terugkeren naar Heusden-Zolder. De kans dat Matoukou volgend seizoen aanvat bij Racing is wel zeer reëel, vermits hij een grote indruk maakte tijdens de heenronde. KHZ is wel niet zomaar bereid Matoukou te laten vertrekken. Naar alle waarschijnlijkheid komen 2 Genkse spelers in de plaats. Wamfor is een eerste wens van de Heusdense staf, maar ook verdediger Yoldas en Hans Leenders komen in aanmerking voor een overgang. Heusden hoopt ook tester Souleymane Oulare een positief rapport te kunnen bezorgen na de winterstage in Turkije.

Een eventueel vertrek van Matoukou is sowieso een sportieve aderlating voor Heusden-Zolder. De technische staf van KHZ ziet de Kameroener liever bij Heusden blijven. Hij is namelijk een zeer belangrijke schakel in de strijd tegen de degradatie en eventueel bekersucces.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties