Sint-Truiden oefende tegen MVV

In de 5de min. was er een eerste kansje voor STVV, gevolgd door een hoekschop en een afstandsschot van Tom Van Imschoot. Rond de tiende minuut testte MVV voor het eerst onze doelman via het nr 7 Julien Demonceau. Licht overwicht voor MVV volgde, maar dan toch een flits van het duo Pereira-Van geel met een knappe één twee, Marcos onderuit in de 11 meter, echter zonder gevolg. 20ste min. dan, hoekschop afgedwongen door De Ceulaer, net naast door Nicky Hayen. STVV nam de wedstrijd in handen, dit resulteerde in een voorsprong. Benji knalde vanop afstand naar doel, de doelman knielde en liet de bal lullig door de armen glippen. 0-1 voor geel-blauw. Er volgde nog een hoekschop maar zonder gevaar. MVV kwam terug wat meer in de match met een schot net over doel als gevolg en iets later een knappe Belic die maar net in hoekschop kon duwen. De eerste helft eindigde zoals hij begon met een afstandsschot van Van Imschoot.

De tweede helft begon met een megawissel van maar liefst 7 spelers: Voets, Verjans, Buvens, Delorge, Broux, Dello en ex-MVVer Thomas Caers kwamen de ploeg versterken. STVV dwong meteen een corner af, net overgekopt door Van Geffelen. Iets later een schot naar doel van de Nederlanders via hun beste man, het nr 10 Van Dooren. Deze zelfde man brak enkele minuten later door en zag zijn bal in een kluts met kapitein Belic net naast hobbelen. 15' wissel ex-kanarie Robrecht Dekkers komt de plein op. Voor STVV ruimt Van Imschoot de baan voor Baratto. 21' plaatsbal Buvens net naast. De wedstrijd werd wat bitsiger met een gele kaart als gevolg voor Peter Delorge. Vier minuten later belandt een vrijschop van MVV net op de kruising. Het blijft een kwartier vrij rustig en dan treedt de wet van Murphy in voegen, Rode Peter pakt een tweede maal geel, exit Delorge. Het enige opmerkelijke wat dan nog gebeurt is dat Tom Van Imschoot na zijn wissel bij de rust terug het veld op mag om de laatste vijf minuten vol te maken, maar daarom was het ook een oefenmatch.